Vem

Nog finns det mål och mening i vår färd
Men det är vägen, som är mödan värd

Karin Boye

Jag är...

...en projektperson, ambitiös kreatör & problemlösare.

Nya utmaningar

Jag arbetade som grundskollärare förut, främst i årskurs 4-6. Tiden som lärare har gett mig mycket och bidragit till att forma mig till den person jag är idag. Jag har tyckt om att undervisa och har många fina minnen från tiden i skolan, men efter min sista föräldraledighet var dags för nya utmaningar - jag ville prova på något helt annat.

Efter ett själsligt pusselläggande med parametrarna att jag som person är kreativt och problemlösande lagd och har ett gott öga åt bild, språk och matematik, dök jag in i IT-världen. Jag läste först några prova på-kurser i Luleå, Uppsala, KTH samt Linnéuniversitetet och fann att jag tyckte att webbutveckling var riktigt, riktigt roligt!

Så hoppade jag på utbildningen på Mittuniversitetet (Sundsvall), Webbutveckling 120 hp. Efter avslutade studier fortsatte jag på Mittuniversitetet under tre kursperioder, som lärare/handledare på programmet jag läst. Sedan våren 2017 har jag en heltidstjänst som Front End-utvecklare på Munkeby Systems i Malmö, där jag mest jobbar med javascript.

För övrigt...

...älskar jag att gå loss på projekt av olika slag, gärna av det kreativa slaget. Träning har alltid varit viktigt för mig och att lufsa i skogen, fixa i trädgården eller mysa med de mina - helst med kameran eller en bok i min hand - ger mig också ro och energi att orka sprinta några projektmetrar till.

me
Malin is photographing in the woods
Malin in canone
Malin is photographing in the woods
Malin resting in tree